Svet
3 ogledov

Lažnega raka "zdravil" s sesanjem prsi

zdravnik iStockphoto
Prevarant je dobil osem let zapora, potem ko je več pacientkam rekel, da imajo raka in da jih lahko ozdravi s svojimi "metodami".

Sedemdesetletni Reginald Gill je prepričal pacientke, da imajo raka, ki ga je mogoče ozdraviti, tako da jim moški sesa prsi 30 minut na dan.

Gill in njegova 35-letna žena Leila sta vodila alternativni medicinski center iz svojega bungalova, kjer sta zlorabila dve ženski. "Ženske so povedale, da bi prestale kakršnokoli poniževanje, da bi le bile ozdravljene," je Gillu rekel sodnik Keith Thomas in dodal: "Potem ko ste jim postavili to grozljivo diagnozo, ste jih podvrgli poniževanju. V sodelovanje ste prepričali tudi svojo ženo. Ženske ste prepričali, da so se pred vami slekle, in pod pretvezo, da gre za zdravljenje, ste jih spolno napadli." Gill jim je prav tako zagotavljal, da je vojaški zdravnik, vendar nima nobenih zdravstvenih kvalifikacij. "Bilo je mazaško podjetje, Reginald Gill pa je bil glede svojih sposobnosti v zmoti," je povedal njegov branilec John Hopkins.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.