Lažni preplah v Veliki Britaniji

Foto: Žurnal24 (slika je simbolična) (Foto: Shutterstock)
Ravno v času, ko so razglasili, da je možnost terorističnega napada v Veliki Britaniji velika, so na letališču v Manchestru zaradi preplaha začasno zarpli enega izmed terminalov.
Oglej si celoten članek

Vsega je bil kriv zaenkrat še neidentificirani moški azijskega porekla, ki je na letalo, namenjeno iz Manchestra na londonski Heathrow, nesel bel prašek neznanega porekla. Strah, da bi bil prašek lahko nevarna kemikalija, ki bi jo moški lahko uporabil v terorističnem napadu, je povzročil preplah, zato je bil del letališča danes popoldne evakuiran.

Kljub temu, da so zaradi njega zaprli cel terminal letališča, moški ni bil aretiran. Policiji, ki ga je izprašala, pa naj bi povedal, da prašek ni njegov in ga je prenašal za prijatelja. Kaj točno je moški imel pri sebi še ni znano, saj testi še potekajo.

Zaradi evakuacije so bili preloženi vsi leti s tretjega terminala, delo na preostalem delu letališča zaradi incidenta ni bilo moteno.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.