Le 10 dni pred umorom postavili kamere

Foto: MUP
Foto: MUP
V iskanje morilca 31-letne Selene Margerite Graciano Macede se je vključil tudi Interpol, je sporočila splitska policija. Preiskovalcem bodo v veliko pomoč tudi kamere, ki so jih splitske oblasti le deset dni pred umorom postavile pred vhod v park pod Marjanom.
Oglej si celoten članek

Hrvaški spletni portal T-portal tako piše, da bi lahko prav posnetki omenjenih kamer preiskovalcem pomagali odkriti morilca 31-letne Mehičanke. Pred desetimi dnevi so namreč splitske oblasti pred vse vhode parka preizkusno postavile nadzorne kamere.

Čeprav bi se lahko morilec izmuznil skozi nenadzorovane predele parka, preiskovalci natačno pregledujejo posnetke in poskušajo poiskati osebo, ki je na krut način umorila Graciano Macedovo.

Policija je medtem še enkrat pozvala vse turiste in Splitčane, ki so se na dan umora sprehajali na Marjanu, naj jim pošljejo tudi svoje posnetke.

Mehiški mediji medtem poročajo, da je mehiško veleposlaništvo kontaktiralo svojega konzula v Splitu, da bi bratu žrtve nudil pomoč. Z veleposlaništva so medtem še sporočili, da so v stalnem stiku z drugimi sorodniki umorjene, pa poroča 24sata.hr.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 20:00 16. Februar 2024.

    Split, mornarji, šverc droge, Mehika... Nekaj v tej smeri.

  • 23:16 27. Avgust 2012.

    Ja po eni strani bi lahko imel prav, ampak kaj če bi recimo oba bežala pred kom iiz Mehike, v …

  • 22:00 27. Avgust 2012.

    Naročen umor na mehiško turistko v Splitu. To se je 100× lažje naredi v Mehiki.<br /><br />Verjetno je šlo za …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.