Letalo pristalo v laguni

Na krovu je bilo 36 potnikov in 11 članov posadke.
Oglej si celoten članek

Letalo papuanske letalske družbe Air Niugini je ob pristajanju na letališču v mikronezijskem Chuuku strmoglavilo v laguno. Vseh 36 potnikov in 11 članov posadke je na varnem.

xxx

Vse potnike in člane posadke so odpeljali v bolnišnico na pregled. Po zadnjih podatkih nihče med njimi ni bil huje poškodovan.

Fotografije na družbenih omrežjih prikazujejo, kako nekaj čolnov, ki sodelujejo pri reševanju potnikov, obkroža deloma potopljeno letalo.

Boeing 737-800 bi moral imeti pred poletom iz mikronezijskega otoka Pohnpei v prestolnico Papue Nove Gvineje, Port Moresby, postanek na Chuuku, ki je najbolj poseljeno mesto Mikronezije.

Kot je pojasnil direktor letališča Chuuk, je letalo za 150 metrov zgrešilo pristajalno stezo in pristalo v laguni. Vzrok nesreče še ni znan.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 16:43 28. September 2018.

    Dobra novica zdaj ponuja Google spletno poslovanje na domu. Za 3 ure na spletu lahko zaslužite do 958 do 1327 …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.