Svet
948 ogledov

Letalo pristalo v laguni

Na krovu je bilo 36 potnikov in 11 članov posadke.

Letalo papuanske letalske družbe Air Niugini je ob pristajanju na letališču v mikronezijskem Chuuku strmoglavilo v laguno. Vseh 36 potnikov in 11 članov posadke je na varnem.

Vse potnike in člane posadke so odpeljali v bolnišnico na pregled. Po zadnjih podatkih nihče med njimi ni bil huje poškodovan.

Fotografije na družbenih omrežjih prikazujejo, kako nekaj čolnov, ki sodelujejo pri reševanju potnikov, obkroža deloma potopljeno letalo.

Boeing 737-800 bi moral imeti pred poletom iz mikronezijskega otoka Pohnpei v prestolnico Papue Nove Gvineje, Port Moresby, postanek na Chuuku, ki je najbolj poseljeno mesto Mikronezije.

Kot je pojasnil direktor letališča Chuuk, je letalo za 150 metrov zgrešilo pristajalno stezo in pristalo v laguni. Vzrok nesreče še ni znan.

Komentarjev 1
  • Lara_Woodhouse 16:43 28.september 2018.

    Dobra novica zdaj ponuja Google spletno poslovanje na domu. Za 3 ure na spletu lahko zaslužite do 958 do 1327 dolarjev na dan doma. To delo sem začel in še nikoli nisem bil srečnejši in zdaj ga delim z vami, ...prikaži več zato ga lahko preizkusite tudi. Pridružite se nam inn 0biščite našo spletno stran za več podrobnosti ... ........ ➤➤➤ www.WebJob98.Com