Lovili mafijce z območja nekdanje Jugoslavije

Foto: EPA
Foto: EPA
Okrog 400 policistvo je v Kölnu v veliki akciji lovilo pripadnike zločinske združbe z območja nekdanje Jugoslavije, poročajo nemški mediji.
Oglej si celoten članek

V veliki policijski akciji je bilo priprtih 15 ljudi, piše Focus.de. Med priprtimi naj bi bil tudi vodja podružnice albanske mafije v tem mestu. V obsežni akciji je policija preiskala kar 54 stanovanj in pri tem priprla enajst moških in štiri ženske.

Medijem so predstavniki policije v Kölnu potrdili, da gre za "združbo z območja nekdanje Jugoslavije". Preiskavo so začeli že julija lani, omenjena združba pa naj bi v mestu "poslovala" že od leta 2012. Med drugim so tihotapili drogo, od kokaina do heroina, ukvarjali so se tudi z izsiljevanjem.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 10

  • 21:55 26. Januar 2016.

    Vedno je del nekdanje Jugoslavije ko je kriminal v igri. Še posebej del Srbije. Ko gre za kriminal, takrat so …

  • 18:06 26. Januar 2016.

    Kosovski Albanci - tele!

  • h3o
    13:57 26. Januar 2016.

    na oblasti je pa arabec

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.