Svet
21 ogledov

Lovili mafijce z območja nekdanje Jugoslavije

Nemška policija EPA
Okrog 400 policistvo je v Kölnu v veliki akciji lovilo pripadnike zločinske združbe z območja nekdanje Jugoslavije, poročajo nemški mediji.

V veliki policijski akciji je bilo priprtih 15 ljudi, piše Focus.de. Med priprtimi naj bi bil tudi vodja podružnice albanske mafije v tem mestu. V obsežni akciji je policija preiskala kar 54 stanovanj in pri tem priprla enajst moških in štiri ženske.

Medijem so predstavniki policije v Kölnu potrdili, da gre za "združbo z območja nekdanje Jugoslavije". Preiskavo so začeli že julija lani, omenjena združba pa naj bi v mestu "poslovala" že od leta 2012. Med drugim so tihotapili drogo, od kokaina do heroina, ukvarjali so se tudi z izsiljevanjem.

Komentarjev 10
  • AlcatraZ 21:55 26.januar 2016.

    Vedno je del nekdanje Jugoslavije ko je kriminal v igri. Še posebej del Srbije. Ko gre za kriminal, takrat so tisti, ki so prišli s Kosova državljani Srbije, a ko gre za nekaj njimi normalnega, takrat so državljani Kosova. Nemčija ...prikaži več je priznala Kosovo, tako da ne vidim zakaj ne napišejo da so lovili mafijce, ki so prišli z območja Kosova?

  • Dolfi 18:06 26.januar 2016.

    Kosovski Albanci - tele!

  • h3o 13:57 26.januar 2016.

    na oblasti je pa arabec