Mačka se maščuje starki

Foto: Žurnal24
Britanska bančna uslužbenka si ni predstavljala, da bo potem, ko je mačka vrgla v koš za smeti, javnost tako šokirala, da se ji na spletu maščujejo s poučnim videoposnetkom: Maščevanje mačke.
Oglej si celoten članek

Spomnimo. 45-letna britanska bančna uslužbenka Mary B. je, kot je razvidno iz videoposnetka (vir: Youtube), pred košem za smeti prijela mačka in ga brez slabe vesti vrga vanj. Pri tem ni pomislila, da ima mačka lastnika, ki sta to domačo žival iskala več kot 15 ur in ki sta jo na srečo le našla v košu.

Ko pa je videoposnetek nadzorne kamere prišel na svetovni splet, je med ljubitelji živali sprožil takšen buren odziva, da so morali Mary B., ki je kasneje dejala, da je šlo "samo za mačko", zaradi groženj s smrtjo varovati celo policisti.

Nevladne organizacije, ki se bojujejo za pravice živali, so se za odziv na dogodek domislile posneti zanimiv videoposnetek z naslovom Maščevanje mačke.

Kot lahko vidite v videoposnetku (vir: Youtube), ob košu za smeti sedi starejša ženska. K njej pristopi velika mačka, ki je do ženske prijazna, a le za kratek čas. Mačka namreč odpre koš za smeti in žensko dobesedno vrže vanj.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.