Svet
19 ogledov

Mačka se maščuje starki

Žurnal24 main
Britanska bančna uslužbenka si ni predstavljala, da bo potem, ko je mačka vrgla v koš za smeti, javnost tako šokirala, da se ji na spletu maščujejo s poučnim videoposnetkom: Maščevanje mačke.

Spomnimo. 45-letna britanska bančna uslužbenka Mary B. je, kot je razvidno iz videoposnetka (vir: Youtube), pred košem za smeti prijela mačka in ga brez slabe vesti vrga vanj. Pri tem ni pomislila, da ima mačka lastnika, ki sta to domačo žival iskala več kot 15 ur in ki sta jo na srečo le našla v košu.

Ko pa je videoposnetek nadzorne kamere prišel na svetovni splet, je med ljubitelji živali sprožil takšen buren odziva, da so morali Mary B., ki je kasneje dejala, da je šlo "samo za mačko", zaradi groženj s smrtjo varovati celo policisti.

Nevladne organizacije, ki se bojujejo za pravice živali, so se za odziv na dogodek domislile posneti zanimiv videoposnetek z naslovom Maščevanje mačke.

Kot lahko vidite v videoposnetku (vir: Youtube), ob košu za smeti sedi starejša ženska. K njej pristopi velika mačka, ki je do ženske prijazna, a le za kratek čas. Mačka namreč odpre koš za smeti in žensko dobesedno vrže vanj.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.