Malčica se je zaprla v sef

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Pravilo, da malih otrok nikoli ne pustimo izpod nadzora, ker hitro naredijo kaj narobe, drži kot pribito. To je dokazala tudi malčica stara dve leti in pol, ki je v italijanski banki v Vicenzi povzročila pravo paniko.
Oglej si celoten članek

Mama in malčica sta odšli na banko, mati pa je za trenutek izpustila otroka izpod nadzora, saj je prišla na vrsto na blagajni. V tem času se je malčica skrila v bančni sef in se zaklenila noter, poroča italijanska tiskovna agencija Ansa.  

Sefa ni bilo mogoče odkleniti 

Na tleh banke je bil majhen sef, ki je privlačil malo deklico. V igri je odprla vrata, se stlačila v sef in jih povlekla proti sebi. Vrata so se avtomatsko zaprla. V banki je zavladala panika, tako mati kot zaposleni so v grozi brez uspeha poskušali odpreti sef, saj je bilo odprtje časovno omejeno. Ko se sef enkrat zapre, se določen čas ne more odpreti niti z geslom.

Na pomoč so poklicali tamkajšnje gasilce, ki so odrezali tečaje in s pomočjo hidravličnega trosilnika odprli sef. Deklica je bila prestrašena, a nepoškodovana.  

anja.scuka@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.