Svet
19 ogledov

Malčica se je zaprla v sef

trezor sef Shutterstock
Pravilo, da malih otrok nikoli ne pustimo izpod nadzora, ker hitro naredijo kaj narobe, drži kot pribito. To je dokazala tudi malčica stara dve leti in pol, ki je v italijanski banki v Vicenzi povzročila pravo paniko.

Mama in malčica sta odšli na banko, mati pa je za trenutek izpustila otroka izpod nadzora, saj je prišla na vrsto na blagajni. V tem času se je malčica skrila v bančni sef in se zaklenila noter, poroča italijanska tiskovna agencija Ansa.  

Sefa ni bilo mogoče odkleniti 

Na tleh banke je bil majhen sef, ki je privlačil malo deklico. V igri je odprla vrata, se stlačila v sef in jih povlekla proti sebi. Vrata so se avtomatsko zaprla. V banki je zavladala panika, tako mati kot zaposleni so v grozi brez uspeha poskušali odpreti sef, saj je bilo odprtje časovno omejeno. Ko se sef enkrat zapre, se določen čas ne more odpreti niti z geslom.

Na pomoč so poklicali tamkajšnje gasilce, ki so odrezali tečaje in s pomočjo hidravličnega trosilnika odprli sef. Deklica je bila prestrašena, a nepoškodovana.  

anja.scuka@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.