Mama v klubu, otrok jokal v zaklenjenem avtu

Foto: Švicarska policija
Foto: Švicarska policija
Primer, zaradi katerega se dviguje mnogo prahu, so javnosti izpostavili policisti.
Oglej si celoten članek

Policiste v švicarskem mestu Schaffhausen je močno ganil primer dveletnega v avtomobilu zaklenjenega otroka. Policiste so poklicali slučajni mimoidoči, ki so videli jokajočega otroka, a do njega niso mogli. Sprva so skušali najti starše otroka oziroma lastnika vozila, ker jim to ni uspelo, so se obrnili na policijo.

Ko so policisti prispeli na mesto dogajanja, so s tehničnim posegom odprli zaklenjeni avtomobil in potolažili otroka. Pregledala ga je ekipa reševalcev, medtem pa je do avtoombila pristopila tudi otrokova mama.

Izkazalo se je, da je 25-letnica plesala v klubu, medtem ko je bil njen otrok v avtomobilu na parkirišču. Ko se je pripeljala, naj bi spal. Policistom je povedala, da ga je na parkirišču pustila zato, da se je razbremenila s kolegi iz službe.

Prisotni, ki so na parkirišču spremljali dogajanje, so bili zaradi dogodka močno razburjeni, eden izmed prisotnih je bil celo tako jezen, da je razbil avtomobil 25-letne mame. "Bil je tako besen, da ga enostavno nismo mogli kontrolirati," je komentiral predstavnik policije.

Zoper 25-letno mamo so policisti sprožili postopek zaradi zanemarjanja otroka.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 20:04 21. September 2016.

    Povsod imaš take paciente. K sreči ni bil na hudi vročini in je vsaj preživel.

  • 18:36 21. September 2016.

    A po novem lahko zaradi jeze kar nekomu uničuješ imetje? Zagotovo kak brezposelni.

  • 10:48 21. September 2016.

    A takšni so Švicarji? Bog pomagaj

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.