Svet
384 ogledov

Mama v klubu, otrok jokal v zaklenjenem avtu

Otrok v zaklenjenem avtu Švicarska policija
Primer, zaradi katerega se dviguje mnogo prahu, so javnosti izpostavili policisti.

Policiste v švicarskem mestu Schaffhausen je močno ganil primer dveletnega v avtomobilu zaklenjenega otroka. Policiste so poklicali slučajni mimoidoči, ki so videli jokajočega otroka, a do njega niso mogli. Sprva so skušali najti starše otroka oziroma lastnika vozila, ker jim to ni uspelo, so se obrnili na policijo.

Ko so policisti prispeli na mesto dogajanja, so s tehničnim posegom odprli zaklenjeni avtomobil in potolažili otroka. Pregledala ga je ekipa reševalcev, medtem pa je do avtoombila pristopila tudi otrokova mama.

Izkazalo se je, da je 25-letnica plesala v klubu, medtem ko je bil njen otrok v avtomobilu na parkirišču. Ko se je pripeljala, naj bi spal. Policistom je povedala, da ga je na parkirišču pustila zato, da se je razbremenila s kolegi iz službe.

Prisotni, ki so na parkirišču spremljali dogajanje, so bili zaradi dogodka močno razburjeni, eden izmed prisotnih je bil celo tako jezen, da je razbil avtomobil 25-letne mame. "Bil je tako besen, da ga enostavno nismo mogli kontrolirati," je komentiral predstavnik policije.

Zoper 25-letno mamo so policisti sprožili postopek zaradi zanemarjanja otroka.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 3
  • a04fcc1478065fdf1a95135fefb1e4e18500f9f6 20:04 21.september 2016.

    Povsod imaš take paciente. K sreči ni bil na hudi vročini in je vsaj preživel.

  • Skippy 18:36 21.september 2016.

    A po novem lahko zaradi jeze kar nekomu uničuješ imetje? Zagotovo kak brezposelni.

  • romy 10:48 21.september 2016.

    A takšni so Švicarji? Bog pomagaj