Mati enoletnika pretepla zdravnico

Foto: Žurnal24 Anesteziologinjo beograjske bolnišnice sta v trenutku, ko je oživljala enoletneg
Anesteziologinjo beograjske bolnišnice sta v trenutku, ko je oživljala enoletnega otroka, napadla njegov stric in mati. Jozićeva je v napadu utrpela zlom nosa, poškodbo kolena ter udarnine.
Oglej si celoten članek

"V ambulanto sem prišla kot glavna anesteziologija. Tam je bil poleg enoletnika še en pacient. Moja naloga je bila, da poskušam z oživljanjem dojenčka, ki ni kazal nikakršnih znakov življenja. V sobi sem opazila žensko in jo vprašala, kdo je. Rekla je, da je mati otroka, zato sem jo prijazno zaprosila, naj zapusti ambulanto, saj civilistom ni dovoljena prisotnost ob tovrstnih nalogah. Prošnjo je gladko zavrnila. Ob oknu sem zagledala človeka, ki je zrl v sobo. Rekel mi je, da je otrokov stric, zato sem ga prosila, naj umakne sestro, da bi lahko opravila svoje delo," je za srbski časnik Blic pripovedovala Irena Jozić, anesteziologinja beograjske bolnišnice.

Zdravnica v nadaljevanju doda, da jo je le nekaj trenutkov zatem otrokov stric močno odrinil. "Udarec je bil tako močan, da sem dobesedno poletela ob železna nihalna vrata. Ob udarcu sem utrpela zlom nosne kosti, poškodbo levega kolena, na nosu in čelu pa imam številne hematome. Medtem ko sem ležala na tleh, je k meni pristopila otrokova mati in me začela z vso močjo lasati," še pove Jozićeva. Incident se je končal v nekaj minutah, ko so v sobo pritekli varnostniki.

Po poročanju časnika je moški poskušal pobegniti iz ambulante, vendar so ga policisti kmalu prijeli. Na hladno so postavili tudi nasilno žensko. "Dojenčku smo vzpostavili srčni ritem, nato pa smo ga prestavili na oddelek nevrokirurgije," konča nesrečna zdravnica.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.