McCain: Žena se ne strinja z njim

Foto: Žurnal24 (Foto: NOH8)
Ameriškemu senatorju Johnu McCainu žena in hčerka povzročata preglavice. Pozirali sta namreč v kampanji, ki se bori proti prepovedi porok istospolnih partnerjev v Kaliforniji.
Oglej si celoten članek

John McCain, republikanski senator, ki nasprotuje porokam med homoseksualci, je moral zaradi dejanj svoje žene in hčerke ponovno izdati izjavo, v kateri je potrdil svoje nasprotovanje takšnim porokam. Senator spoštuje mnenje svoje družine, a ostaja nasprotnik porok istospolnih partnerjev, je bilo zapisano v izjavi.

Cindy in Meghan McCain sta namreč pozirali v okviru kampanje NOH8, ki je bila ustanovljena zato, da bi izrazila nasprotovanje odločitvi kalifornijskih volilcev, ki so leta 2008 izglasovali prepoved porok med homoseksualnimi pari. S tem sta članici ene najbolj znanih republikanskih družin v ZDA javno izrazili mnenje, ki je v popolnem nasprotju s prepričanjem Johna McCaina in večine republikancev. Zaradi tega je njuna podpora, kot so zapisali na uradni strani kampanje NOH8, izrednega pomena.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.