Med predstavo se je na gledalce zrušil balkon

Foto: EPA
Foto: EPA
V dvorani naj bi bilo med zrušenjem okoli 700 ljudi.
Oglej si celoten članek

Iz Velike Britanije poročajo o nesreči, ki se je zgodila v enem izmed londonskih gledališč. Med predstavo naj bi se v gledališču Apollo zrušil balkon, po poročanju BBC-ja pa naj šlo za del strehe.

Pod ruševinami naj bi bilo ujetih več gledalcev. Mediji navajajo, da naj bi bilo 65 ranjenih, še pet pa je huje ranjenih.

Po poročanju Sky News so priče videle ljudi, ki so v spremstvu odhajali iz gledališča. Številni so krvaveli in bili prekriti s prahom. Eden izmed obiskovalcev predstave je povedal, da so najprej mislili, da gre za del predstave: "Bilo je zelo dramatično."

"Mislili smo, da je voda ... Da je to del predstave ... Pograbil sem otroka in smo zbežali," je povedal oče, ki si je predstavo ogledal v spremstvu svojih otrok, starih 16 in 19 let.

Znano londonsko gledališče Apollo lahko sprejme do 775 ljudi, predstavo Curious Incident Of The Dog in the Night-time (Skrivnostni primer ali kdo je umoril psa) pa naj bi v trenutku nesreče gledalo približno 700 ljudi.

.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.