Svet
34 ogledov

Med predstavo se je na gledalce zrušil balkon

Nesreča v gledališču EPA
V dvorani naj bi bilo med zrušenjem okoli 700 ljudi.

Iz Velike Britanije poročajo o nesreči, ki se je zgodila v enem izmed londonskih gledališč. Med predstavo naj bi se v gledališču Apollo zrušil balkon, po poročanju BBC-ja pa naj šlo za del strehe.

Pod ruševinami naj bi bilo ujetih več gledalcev. Mediji navajajo, da naj bi bilo 65 ranjenih, še pet pa je huje ranjenih.

Po poročanju Sky News so priče videle ljudi, ki so v spremstvu odhajali iz gledališča. Številni so krvaveli in bili prekriti s prahom. Eden izmed obiskovalcev predstave je povedal, da so najprej mislili, da gre za del predstave: "Bilo je zelo dramatično."

"Mislili smo, da je voda ... Da je to del predstave ... Pograbil sem otroka in smo zbežali," je povedal oče, ki si je predstavo ogledal v spremstvu svojih otrok, starih 16 in 19 let.

Znano londonsko gledališče Apollo lahko sprejme do 775 ljudi, predstavo Curious Incident Of The Dog in the Night-time (Skrivnostni primer ali kdo je umoril psa) pa naj bi v trenutku nesreče gledalo približno 700 ljudi.

.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.