Med točenjem goriva ženska prižge vžigalnik, sledi pa to …

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Neverjetno ravnanje voznice v kraju Surgut na vzhodu Rusije je zabeležil voznik, ki je na bencinskem servisu čakal v vrsti za točenje goriva. Zaradi nespametnega ravnanja voznice se je gorivo vnelo, vozilo pa zagorelo.
Oglej si celoten članek

Gospa je želela pogledati koliko goriva je natočila v rezervoar, zaradi slabe vidljivosti pa si je pri tem pomagala kar z vžigalnikom.

Brez strahu ga je uporabila tudi v neposredni bližini rezervoarja, zaradi česar se gorivo nenadoma vname in razširi po avtu.

 

Video posnetek je na spletu objavil voznik avtomobila, ki je v vrsti čakal za točenje goriva. Kmalu po izbruhu požara, najbrž zaradi strahu, voznik zapusti bencinski servis. 

Lokalni mediji poročajo, da ženska v nesreči ni bila poškodovana, uslužbenci bencinskega servisa pa so hitro priskočili na pomoč z aparatom za gašenje in pogasili plamen.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 16:06 7. Januar 2016.

    FAIL od ženske in od tega voznika, ki je snemal. En pih gasilnega aparata to zadevo reši, če je pravilno …

  • Dvomim da je bilo to zarad slabe vidljivosti. Prej bi rekel da ji je ključavnica za rezervoar zamrznila.

  • 20:27 6. Januar 2016.

    Pametna................

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.