Svet
18 ogledov

Med točenjem goriva ženska prižge vžigalnik, sledi pa to …

pumpa Žurnal24 main
Neverjetno ravnanje voznice v kraju Surgut na vzhodu Rusije je zabeležil voznik, ki je na bencinskem servisu čakal v vrsti za točenje goriva. Zaradi nespametnega ravnanja voznice se je gorivo vnelo, vozilo pa zagorelo.

Gospa je želela pogledati koliko goriva je natočila v rezervoar, zaradi slabe vidljivosti pa si je pri tem pomagala kar z vžigalnikom.

Brez strahu ga je uporabila tudi v neposredni bližini rezervoarja, zaradi česar se gorivo nenadoma vname in razširi po avtu.

 

Video posnetek je na spletu objavil voznik avtomobila, ki je v vrsti čakal za točenje goriva. Kmalu po izbruhu požara, najbrž zaradi strahu, voznik zapusti bencinski servis. 

Lokalni mediji poročajo, da ženska v nesreči ni bila poškodovana, uslužbenci bencinskega servisa pa so hitro priskočili na pomoč z aparatom za gašenje in pogasili plamen.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 3
  • zdrej 16:06 07.januar 2016.

    FAIL od ženske in od tega voznika, ki je snemal. En pih gasilnega aparata to zadevo reši, če je pravilno usmerjen. Pa seveda ga je treba imeti v avtu, kljub temu, da so na črpalkah obvezni. Se mi je že ...prikaži veče zgodilo, da sem gasil avto, pa so mi rekli, da naj grem vstran, ker bo eksplodiralo.

  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 13:09 07.januar 2016.

    Dvomim da je bilo to zarad slabe vidljivosti. Prej bi rekel da ji je ključavnica za rezervoar zamrznila.

  • Papaja Popi 20:27 06.januar 2016.

    Pametna................