Melania, a za modrček pa še nisi slišala?

Foto: Epa
Foto: Epa
Bela obleka, ki jo je zmočil dež, ni veliko prepuščala domišljiji.
Oglej si celoten članek

Prva ameriška dama Melania Trump je zopet požela osrednjo pozornost dogodkov ob 4. juliju, ko Združene države Amerike obeležujejo dan neodvisnosti.

Prva dama se je za praznično priložnost odločila za belo obleko Caroline Herrera, pod katero pa ni nosila nedrčka. Dokler v Washingtonu ni začelo deževati, je bilo še vse v redu, ko pa so se z neba usule dežne kaplje in zmočile tudi Melanijino obleko, bela obleka ni pustila veliko tega domišljiji.

Foto: Twitter Melania

Na spletnih omrežjih so se v veliki meri spotikali ob podobo razmočene prve dame in ob dejstvo, da pod obleko očitno ni imela ničesar.

opa! Melania Trump bo morala proti tej prvi dami priznati poraz

Trumpova osebna zamisel

Predsednik ZDA Donald Trump si je sicer ob prazniku na travniku National Mall pred spomenikom Abrahamu Lincolnu v Washingtonu omislil "Pozdrav Ameriki" s tanki, letali in govorom, med katerim je bil nenavadno umirjen in spoštljiv, je poročala STA. Trumpu je bila leta 2017 v Parizu zelo všeč vojaška parada ob nacionalnem prazniku in se od takrat trudi, da bi nekaj podobnega imeli tudi v Washingtonu, vendar se skoraj nikomur drugemu to ne zdi pametna zamisel.

Foto: Epa Dan neodvisnosti, ZDA

Letos se je osebno vključil v proslavo dneva neodvisnosti in je rezerviral prostor pri Lincolnovem spomeniku za svoje podpornike, donatorje in vojake. Naročil je, da pripeljejo nekaj tankov in oklepnikov, ki so služili le kot ozadje proslavi, med katero so prestolnico preletavala vojaška letala. Trumpovo proslavo je prekinjal dež, motili pa so jo tudi protestniki, ki mu očitajo, da politizira praznik, ko bi morali biti Američani enotni.

Trump je bil tako prvi predsednik po Harryju Trumanu leta 1951, ki je vodil proslavo dneva neodvisnosti na National Mallu. Njegovi podporniki so bili bližje odru, v ozadju pa so se zbrali protestniki, ki so napihnili sedaj že tradicionalni balon dojenčka Trumpa v plenicah, vendar pa ga niso smeli spustiti v zrak je še poročala STA.

Foto: Epa Dan neodvisnosti, ZDA

Prosilci za azil Sodnica Trumpu prisolila takšno klofuto

Svet Putin povedal, kaj si misli o Trumpu

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 12

  • 08:46 10. Julij 2019.

    Brez vezen naslov res.....

  • 09:06 8. Julij 2019.

    Raje vidim premočno in brez modrčka našo Melani, kot pa marsikateri našo z modrčkom in suho..

  • 01:33 8. Julij 2019.

    Ali veš, kje najti žensko za eno noč? Pridite v >>> www.Bredhot.Com

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.