Svet
70287 ogledov

Melania, a za modrček pa še nisi slišala?

Dan neodvisnosti, ZDA Epa
Bela obleka, ki jo je zmočil dež, ni veliko prepuščala domišljiji.

Prva ameriška dama Melania Trump je zopet požela osrednjo pozornost dogodkov ob 4. juliju, ko Združene države Amerike obeležujejo dan neodvisnosti.

Prva dama se je za praznično priložnost odločila za belo obleko Caroline Herrera, pod katero pa ni nosila nedrčka. Dokler v Washingtonu ni začelo deževati, je bilo še vse v redu, ko pa so se z neba usule dežne kaplje in zmočile tudi Melanijino obleko, bela obleka ni pustila veliko tega domišljiji.

Melania | Avtor: Reševalni pas/Twitter Reševalni pas/Twitter

Na spletnih omrežjih so se v veliki meri spotikali ob podobo razmočene prve dame in ob dejstvo, da pod obleko očitno ni imela ničesar.

Melania Trump opa! Magazin Melania Trump bo morala proti tej prvi dami priznati poraz

Trumpova osebna zamisel

Predsednik ZDA Donald Trump si je sicer ob prazniku na travniku National Mall pred spomenikom Abrahamu Lincolnu v Washingtonu omislil "Pozdrav Ameriki" s tanki, letali in govorom, med katerim je bil nenavadno umirjen in spoštljiv, je poročala STA. Trumpu je bila leta 2017 v Parizu zelo všeč vojaška parada ob nacionalnem prazniku in se od takrat trudi, da bi nekaj podobnega imeli tudi v Washingtonu, vendar se skoraj nikomur drugemu to ne zdi pametna zamisel.

Dan neodvisnosti, ZDA | Avtor: Epa Epa

Letos se je osebno vključil v proslavo dneva neodvisnosti in je rezerviral prostor pri Lincolnovem spomeniku za svoje podpornike, donatorje in vojake. Naročil je, da pripeljejo nekaj tankov in oklepnikov, ki so služili le kot ozadje proslavi, med katero so prestolnico preletavala vojaška letala. Trumpovo proslavo je prekinjal dež, motili pa so jo tudi protestniki, ki mu očitajo, da politizira praznik, ko bi morali biti Američani enotni.

Trump je bil tako prvi predsednik po Harryju Trumanu leta 1951, ki je vodil proslavo dneva neodvisnosti na National Mallu. Njegovi podporniki so bili bližje odru, v ozadju pa so se zbrali protestniki, ki so napihnili sedaj že tradicionalni balon dojenčka Trumpa v plenicah, vendar pa ga niso smeli spustiti v zrak je še poročala STA.

Dan neodvisnosti, ZDA | Avtor: Epa Epa

Donald Trump Prosilci za azil Svet Sodnica Trumpu prisolila takšno klofuto Vladimir Putin Svet Putin povedal, kaj si misli o Trumpu

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 12
  • Tatjana Ha 08:46 10.julij 2019.

    Brez vezen naslov res.....

  • kapibara 09:06 08.julij 2019.

    Raje vidim premočno in brez modrčka našo Melani, kot pa marsikateri našo z modrčkom in suho..

  • Avatar Olgintinna
    Olgintinna 01:33 08.julij 2019.

    Ali veš, kje najti žensko za eno noč? Pridite v >>> www.Bredhot.Com