Melania novinarjem priznala. Bo Donald besnel?

Foto: Epa
Foto: Epa
Melania Trump je med svojo afriško turnejo novinarjem povedala, da včasih poseže po radikalnih ukrepih.
Oglej si celoten članek

Ameriška prva dama Melania Trump je z obiskom Egipta končala svojo turnejo po Afriki. V Egiptu se je sestala s tamkajšnjim predsednikom Abdel Fatahom al Sisijem; z njim in soprogo je govorila približno eno uro.

Foto: Epa Melania Trump v Egiptu

Obisk je nadaljevala na ameriškem veleposlaništvu, nato pa obiskala piramide v Gizi, kjer je odgovarjala na novinarska vprašanja. Med drugim je podprla kandidaturo konservativnega Bretta Kavanaugha za vrhovnega sodnika ZDA, odgovorila pa tudi na nekaj bolj osebnih vprašanj, ki se dotikajo zakona z ameriškim predsednikom.

Na vprašanje, ali je svojemu soprogu že kdajkoli rekla, naj pusti telefon pri miru, je brez premisleka odgovorila pritrdilno. "Ne strinjam se vedno s tem, kar tvita in to mu tudi odprto povem," so besede Melanie Trump prenesli ameriški mediji. "Vedno mu iskreno povem, kaj mislim. Včasih me posluša, včasih tudi ne. Imam svoje mnenje in zelo pomembno mi je, da ga tudi izrazim."

Afriško turnejo je Melania Trump začela v Gani, obiskala pa je še Malavi in Kenijo. Njen obisk so sicer že pred odhodom nekoliko zasenčile opazke njenega soproga, ki je januarja afriške države označil za "usrane luknje". Bela hiša je sicer zanikala, da bi Trump to res dejal.

Slovenija Melania zmedla Pahorja

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.