Melania Trump stopila v bran Donaldu

Foto: youtube.com
Foto: youtube.com
"Verjamem možu," je v pogovoru z Andersonom Cooperjem povedala Melania Trump, ki je možu stopila v bran, potem ko je v javnost pricurljal posnetek neprimernega pogovora med Trumpom in novinarjem.
Oglej si celoten članek

"Verjamem možu. Verjamem možu," je Melania Trump dejala v intervjuju in za napade obtožila nasprotni tabor. Vprašala se je, ali so sploh preverili navedbe žensk, ki obtožujejo Trumpa neprimernega vedenja. 

Opravičil se ji je

Posnetek, na katerem se Trump hvali, da ženske grabi za spolovila, kar mu dovolijo, ker je slaven, je Melanio presenetil. "Povedala sem mu, da se tako ne govori. To ni sprejemljivo. Presenečena sem bila, saj to ni moški, ki ga poznam," je dejala Trumpova. Mož naj bi se ji opravičil in ona naj bi opravičilo sprejela. Prepričana je, da bi opravičilo morali sprejeti tudi Američani. Konec koncev je od tistega pogovora preteklo več let. 

"S posnetka je vidno, da kamere niso bile prižgane, samo mikrofon. Sprašujem se, če sta sploh vedela, da ju snemajo," je še dejala o dogodku, ki ga je opisala kot "fantovski pogovor". Prepričana je tudi, da je Billy Bush – sogovornik na posnetku – Trumpa napeljal k temu, da je izrekel omenjene besede. 

 

Melania možu verjame, da ni nadlegoval žensk. Sama je velikokrat bila priča ženskam, ki so se mu ponujale in mu dajale svoje telefonske številke, kljub temu, da so vedele, da je poročen. Ko jo je Cooper vprašal, če se je to dogajalo pred njenimi očmi, je pritrdila. 

 

Poročajo tisto, kar želijo poročati

"Vidim, kako mediji prikazujejo zadeve, kako poročajo, kaj želijo povedati in kaj ne. Na primer, iz njegovega 45 minut dolgega govora vzamejo stavek in razpredajo o tistem stavku in ničemer drugem," je izpostavila.

Sama je bila v teku kampanje večkrat na naslovnicah časopisov, a kot pravi niti ena zgodba ni bila prava, poštena zgodba. "Sem zelo močna oseba. Ljudje me v resnici ne poznajo. ’Oh, Melania, uboga Melania,’ si mislijo in govorijo o meni," je dejala. "Naj se vam ne smilim. Vse lahko prenesem." 

 

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 11:21 19. Oktober 2016.

    Baje, da si ga atek biks ful meče na roko....

  • 12:47 18. Oktober 2016.

    Baje, da se je Melanija že v mladosti kur bala!

  • ". Prepričana je, da bi opravičilo morali sprejeti tudi Američani. Konec koncev je od tistega pogovora preteklo več let. "<br …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.