Svet
0 ogledov

Melania Trump stopila v bran Donaldu

melania trump youtube.com
"Verjamem možu," je v pogovoru z Andersonom Cooperjem povedala Melania Trump, ki je možu stopila v bran, potem ko je v javnost pricurljal posnetek neprimernega pogovora med Trumpom in novinarjem.

"Verjamem možu. Verjamem možu," je Melania Trump dejala v intervjuju in za napade obtožila nasprotni tabor. Vprašala se je, ali so sploh preverili navedbe žensk, ki obtožujejo Trumpa neprimernega vedenja. 

Opravičil se ji je

Posnetek, na katerem se Trump hvali, da ženske grabi za spolovila, kar mu dovolijo, ker je slaven, je Melanio presenetil. "Povedala sem mu, da se tako ne govori. To ni sprejemljivo. Presenečena sem bila, saj to ni moški, ki ga poznam," je dejala Trumpova. Mož naj bi se ji opravičil in ona naj bi opravičilo sprejela. Prepričana je, da bi opravičilo morali sprejeti tudi Američani. Konec koncev je od tistega pogovora preteklo več let. 

"S posnetka je vidno, da kamere niso bile prižgane, samo mikrofon. Sprašujem se, če sta sploh vedela, da ju snemajo," je še dejala o dogodku, ki ga je opisala kot "fantovski pogovor". Prepričana je tudi, da je Billy Bush – sogovornik na posnetku – Trumpa napeljal k temu, da je izrekel omenjene besede. 

 

Melania možu verjame, da ni nadlegoval žensk. Sama je velikokrat bila priča ženskam, ki so se mu ponujale in mu dajale svoje telefonske številke, kljub temu, da so vedele, da je poročen. Ko jo je Cooper vprašal, če se je to dogajalo pred njenimi očmi, je pritrdila. 

 

Poročajo tisto, kar želijo poročati

"Vidim, kako mediji prikazujejo zadeve, kako poročajo, kaj želijo povedati in kaj ne. Na primer, iz njegovega 45 minut dolgega govora vzamejo stavek in razpredajo o tistem stavku in ničemer drugem," je izpostavila.

Sama je bila v teku kampanje večkrat na naslovnicah časopisov, a kot pravi niti ena zgodba ni bila prava, poštena zgodba. "Sem zelo močna oseba. Ljudje me v resnici ne poznajo. ’Oh, Melania, uboga Melania,’ si mislijo in govorijo o meni," je dejala. "Naj se vam ne smilim. Vse lahko prenesem." 

 

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 4
 • Ferluci 11:21 19.oktober 2016.

  Baje, da si ga atek biks ful meče na roko....

 • Avatar AtaAufbiks
  AtaAufbiks 12:47 18.oktober 2016.

  Baje, da se je Melanija že v mladosti kur bala!

 • zkvazdjkrregistracijozahtevate 11:40 18.oktober 2016.

  ". Prepričana je, da bi opravičilo morali sprejeti tudi Američani. Konec koncev je od tistega pogovora preteklo več let. "Aha torej tvoja logika: če morilec pred leti mori in se opraviči mu more družba oprostit.Lahko narediš še tako ...prikaži več lumparijo al pa si še tak neotesanc..ampak če počakaš par let ti je družba dolžna odpustit ne glede na to da si zarad svojga ega druge obravnaval kot drugorazredne osebe."da je Billy Bush – sogovornik na posnetku – Trumpa napeljal k temu, da je izrekel omenjene besede. "Oprosti ampak vsak odgovarja za svoje besede. Če si dobr človk ne boš izrekel besed ki jih je Trump pa če te sogovornik še tok napeljuje. Razen če hočš poudart da se Trumpa da tko zlahkoto zmanipulirat. Sam pol je pa res Trump sam en razvajen otrokec v pleničkah.