Merklova v Rusiji iskala Berlin

Kanclerka brez pomoči profesorice ni našla Berlina.
Oglej si celoten članek

Nemška kanclerka Angela Merkel je v Mednarodni evriopski šoli v Berlinu obiskala učence na uri zemljepisa in sprožila salve smeha. Ženska, ki upravlja z usodo skoraj vsega sveta, na zemljevidu ni našla Berlina oziroma ga je po dolgem iskanju "našla" v Rusiji.

"Berlin je tu? Ali pa tukaj? Ne ... Kaj je tukaj?" je zmedeno strmela v zemljevid. Profesorica geografije je kanclerki pojasnila, da kaže Rusijo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 7

  • 14:32 27. Maj 2012.

    Ja in, v našem pralamentu mislijo da je glavno mesto Nemčije Rim. Tko je en posranec khm poslanec rekel.

  • 08:30 27. Maj 2012.

    Naše podtikantarske, bleferske, režimske, fixofafarske in fujdevejevske novinarje bi lahko bilo sram, saj neprestano lažejo in obračajo resnico. Resnica je, …

  • 07:00 27. Maj 2012.

    Točno tako. Ne marajo pa jo njeni politični nasprotniki, ker bi se radi dokopali njenega stolčka. Ti pa imajo svoje …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.