Svet
16 ogledov

Merklova v Rusiji iskala Berlin

angela merkel išče berlin v rusiji Prt Scr YouTube
Kanclerka brez pomoči profesorice ni našla Berlina.

Nemška kanclerka Angela Merkel je v Mednarodni evriopski šoli v Berlinu obiskala učence na uri zemljepisa in sprožila salve smeha. Ženska, ki upravlja z usodo skoraj vsega sveta, na zemljevidu ni našla Berlina oziroma ga je po dolgem iskanju "našla" v Rusiji.

"Berlin je tu? Ali pa tukaj? Ne ... Kaj je tukaj?" je zmedeno strmela v zemljevid. Profesorica geografije je kanclerki pojasnila, da kaže Rusijo.

Komentarjev 7
  • bojovi 14:32 27.maj 2012.

    Ja in, v našem pralamentu mislijo da je glavno mesto Nemčije Rim. Tko je en posranec khm poslanec rekel.

  • principiumnovum 08:30 27.maj 2012.

    Naše podtikantarske, bleferske, režimske, fixofafarske in fujdevejevske novinarje bi lahko bilo sram, saj neprestano lažejo in obračajo resnico. Resnica je, da je Nemčija pod Merklovo najbogatejša država v Evropi, brezposelnosti praktično ni in njihovi mediji so profesionalni ter strokovni. Naj ...prikaži večj se naši stalinistični pisunarji gredo v Azerbajdžan raje učiti profesionalnega novinarskega poročanja. Resnica je pa tudi, da za katastrofalno gospodarsko stanje v Sloveniji lahko upravičeno krivimo naše medije. Oni so tisti, ki so leta 2008 postavili na oblast nesposobno eldeesarsko vlado, ki je zasrala Slovenijo za nadaljnjih 20 let.

  • mirko 07:00 27.maj 2012.

    Točno tako. Ne marajo pa jo njeni politični nasprotniki, ker bi se radi dokopali njenega stolčka. Ti pa imajo svoje pse (novinarje) in jim ukažejo, da morajo vedno zalajat takrat, ko je priložnost, čeprav je ni bilo. Neumni novinarji pa ...prikaži več mislijo, da so oni pametni. Merklca je ena pametna ženščina, ki razmišlja z kmečko logiko. Njeno načelo je, da se troši toliko kot se ustvari, to pa nekaterim ne gre v nos, še posebej tistim, ki se živijo od državnih jasli.