Mesece je objokoval ženo, nato pa šok

Foto: Profimedia
Po treh mesecih so znani vsi odgovori na vprašanje, kaj se je zgodilo z 29-letno žensko.
Oglej si celoten članek

Oktobra so policisti v gozd blizu mesta Gray v Franciji našli truplo 29-letne Alexie Daval. Njen mož Jonathan je policiji prijavil njeno izginotje. Alexia se je kot običajno odpravila na jutranji tek, s katerega pa se ni vrnila. 

Iskali so jo tam, kjer je običajno tekla, a brez uspeha. Nato pa so nekaj kilometrov od njene običajne poti, našli zgorelo truplo. Analize so potrdile, da gre za pogrešano Alexio. 

Jonathan je v dneh po njeni smrti objokan skupaj z njenimi starši stopil pred medije. Sodeloval je na tekih, ki so jih organizirali v njen spomin. 

Foto: Profimedia Alexia Daval Policija ga je po najdbi trupla izprašala. Povedal jim je, da sta se z ženo dan pred njenim izginotjem sprla, pri čemer je prišlo do fizičnega obračuna. Na rokah je imel sledove ugrizov in prask. 

Policija je v preiskavi zaslišala več kot 200 ljudi. Na dan je prišlo, da je par imel težave v zakonu. Eden od sosedov je noč pred izginotjem slišal, kako je izpred hiše odpeljal avto. Sledi Jonathanovega avtomobila so policisti našli tudi v bližini kraja, kjer je bilo truplo. 

Jonathan je po treh mesecih priznal, da je ubil ženo, a zanika, da bi njeno truplo zažgal. "Pravi, da je šlo za nesrečo, da tega ni želel storiti. Dejanje obžaluje," je v izjavi dejal njegov odvetnik. 

Prebivalci mesta, v katerem živi okoli 10.000 ljudi, so pretreseni.  

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.