Migrantki policisti pomagali pri porodu

Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell
Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell
Ženska je bila v gozdu skupaj s svojim možem.
Oglej si celoten članek

Hrvaški policisti so včeraj popoldne v gozdu na območju Gline ob meji z BiH ustavili zakonca iz Iraka, za katera so sumili, da sta na Hrvaško vstopila nezakonito. Ženska je bila tik pred porodom, zato so poklicali reševalce. A deklica nanje ni želela počakati in je na svet prijokala kar v gozdu.

Mater in novorojenko, ki so ji na svet pomagali policisti, so po porodu z rešilcem prepeljali v bolnišnico v Sisak, je policija zapisala na spletni strani.

Očeta so namestili v center za prosilce za azil v Zagrebu, potem ko je izkazal namen, da bo z družino za azil zaprosil na Hrvaškem.

Neverjetno Rojevala na avtobusu streljaj od slovenske meje

Foto: Profimedia Hrvaška policija

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.