Milijonarka bo tožila loterijo

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Jane Park iz Edinburgha je - takrat kot 17-letnica - leta 2013 na loteriji osvojila milijon funtov, kar danes znaša slabih milijon dvesto tisoč evrov. Danes pravi, da ji je bilo večkrat žal, da je kupila zmagovalni listek.
Oglej si celoten članek

Listek, ki jo je spremenil v najstniško milijonarko, je bil edini, ki ga je kdajkoli kupila na loteriji. Najmlajša dobitnica na loteriji EuroMillions Jane Park je za Daily Mail povedala, da ji je bilo za ta nakup večkrat v življenju žal. Priznava, da je z milijonom na računu prišel tudi ogromni stres.

"Predstavljala sem si, da bo moje življenje desetkrat boljše, a v resnici je postalo desetkrat slabše. Večino časa si želim, da tega denarja ne bi bilo, prepričana sem, da bi bilo moje življene boljše," se pritožuje mlada milijonarka.

"Ljudje me gledajo in si mislijo: 'Želim si njeno življenje, želim njen denar." Ne vedo pa, pod kakšnim stresom živim. Imam dostop do materialnih stvari, a moje življenje je prazno. Ne vem, kakšen je sploh namen," se sprašuje lastnica dveh večjih nepremičnin. Prepričana je, da zaradi denarja ne more najti primernega partnerja, da ji je dovolj dizajnerskih oblačil in da pogreša skromnejše počitnice.

Za Daily Mail je izrazila prepričanje, da mlajši od 18-tih let ne bi smeli sodelovati v igrah na srečo, niti ne na loteriji, zato se je odločila, da bo tožila britansko loterijo Camelot.

Ali bo od njih terjala odškodnino in če, v kakšni višini, Daily Mail ne poroča.

dezurni@zurnal24.si

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 6

  • 09:27 13. Februar 2017.

    se popolnoma strinjam, da je tako in ni edina, pravzaprav do sedaj še nisel slišal ali prebral, da obstaja oseba, …

  • 09:08 13. Februar 2017.

    Probleme ima viškom,takoj mi ga lahko nakaže.

  • 08:34 13. Februar 2017.

    Zmanjkalo denarja. :) Zahtevana odškodnina 1 mil. Čez par let pa nova tožba proti sodišču, ker ji je uničilo dvajseta …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.