Svet
590 ogledov

Milijonarka bo tožila loterijo

Jane Park Facebook
Jane Park iz Edinburgha je - takrat kot 17-letnica - leta 2013 na loteriji osvojila milijon funtov, kar danes znaša slabih milijon dvesto tisoč evrov. Danes pravi, da ji je bilo večkrat žal, da je kupila zmagovalni listek.

Listek, ki jo je spremenil v najstniško milijonarko, je bil edini, ki ga je kdajkoli kupila na loteriji. Najmlajša dobitnica na loteriji EuroMillions Jane Park je za Daily Mail povedala, da ji je bilo za ta nakup večkrat v življenju žal. Priznava, da je z milijonom na računu prišel tudi ogromni stres.

"Predstavljala sem si, da bo moje življenje desetkrat boljše, a v resnici je postalo desetkrat slabše. Večino časa si želim, da tega denarja ne bi bilo, prepričana sem, da bi bilo moje življene boljše," se pritožuje mlada milijonarka.

"Ljudje me gledajo in si mislijo: 'Želim si njeno življenje, želim njen denar." Ne vedo pa, pod kakšnim stresom živim. Imam dostop do materialnih stvari, a moje življenje je prazno. Ne vem, kakšen je sploh namen," se sprašuje lastnica dveh večjih nepremičnin. Prepričana je, da zaradi denarja ne more najti primernega partnerja, da ji je dovolj dizajnerskih oblačil in da pogreša skromnejše počitnice.

Za Daily Mail je izrazila prepričanje, da mlajši od 18-tih let ne bi smeli sodelovati v igrah na srečo, niti ne na loteriji, zato se je odločila, da bo tožila britansko loterijo Camelot.

Ali bo od njih terjala odškodnino in če, v kakšni višini, Daily Mail ne poroča.

dezurni@zurnal24.si

 
Komentarjev 6
  • Avatar praufo
    praufo 09:27 13.februar 2017.

    se popolnoma strinjam, da je tako in ni edina, pravzaprav do sedaj še nisel slišal ali prebral, da obstaja oseba, ki bi bila srečna oz. da ni bankrotirala, ne poznam primera ...99% dobitnikov je takih, ki nikoli niso imeli ...prikaži več opravka z velikim denarjem in na začetku je evforija, potem se zapravi, in na koncu bankrot in depresija ... vsak se zadeve loti napačno, najprej začne z nakupovanjem in kopičenjem, namesto da bi spremenil v glavi to, da lahko živi drugačno življenje, da izpolni sanje ali še več, kar pa ni enostavno ali celo za marsikoga povsem nemogoče

  • matermila 09:08 13.februar 2017.

    Probleme ima viškom,takoj mi ga lahko nakaže.

  • Smesko 08:34 13.februar 2017.

    Zmanjkalo denarja. :) Zahtevana odškodnina 1 mil. Čez par let pa nova tožba proti sodišču, ker ji je uničilo dvajseta leta, ker ji je dalo tako visoko odškodnino. :)