Mladi francoski turist sedel pred bolnišnico in jokal

Foto: Istochphoto
Foto: Istochphoto
Split. Mladi Francoz bo imel očitno trajne posledice z letošnjih počitnic na Hrvaškem.
Oglej si celoten članek

Poročali smo že o nenavadnem dogodku, do katerega je prišlo v ponedeljek zgodaj zjutraj v Splitu, ko je za zdaj še neznani moški v enem izmed splitskih klubov napadel mladega Francoza, ker je ta "napačno pogledal njegovo dekle".

Med incidentom je moški Francozu odgriznil del ušesa, ki so ga do prihoda nujne medicinske pomoči sicer shranili na led, a očitno to ni pomagalo.

Po prvih informacijah so sicer Francozu uspešno prišili del ušesa nazaj, a danes Dalmacija danas poroča, da to ne drži. Eden izmed zaposlenih v bolnišnici je za omenjeni portal povedal, da je mladenič, potem, ko so ga odpustili iz bolnišnice, sedel na tleh, v kozarcu je imel kos svojega ušesa, in jokal.

Policisti še vedno iščejo moškega, ki ga je napadel.

Hrvaška Turistu odgriznil uho

Izpoved Oče pokojne avstrijske potapljačice: Hrvati lažejo in prikrivajo dejstva!

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 11

  • 09:07 1. Avgust 2019.

    Vsak gre na svojo odgovornost na Hrvaško!! To je isto tveganje kot,da greš v Somalijo!! Res je nerodno,da nekomu neseš …

  • 08:57 1. Avgust 2019.

    Čim dlje od teh psihopatov!!!!

  • 01:12 1. Avgust 2019.

    Ali veste, kje najti žensko za eno noč? Pridite >>> www.Bredhot.Com

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.