Mladoletnica po grozljivem nasilju storila samomor

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Zaključili s preiskavo primera sedemnajstletnice, ki je storila samomor po krutem nasilju s strani štirih oseb.
Oglej si celoten članek

Sedemnajstletnica je 18. maja 2017 naredila samomor, ker je bila dve leti pred tem prisiljena v skupinski spolni odnos in snemanje prizorov.

To je hipoteza tožilstva v Palermu, ki je po poročanju italijanskih medijev vročilo obvestilo o zaključku predhodne preiskave, pripravljalnem dejanju za zahtevo za obtožnico za dve odrasli osebi. Pri nasilju nad dekletom sta sodelovala dva odrasla moška in dva mladoletnika.

Truplo dekleta so našli v Rupe Atenea v Agrigentu, pred tem je posnela srce parajočo objavo na Facebooku, kjer je napovedala samomor.

Magazin Umrl igralec, ki bi ga Hulk Hogan med demonstracijo prijema skoraj ubil Slovenija Ubil jo je, zdaj se zagovarja: Varala me je in se grdo obnašala

"Nihče od vas," je zapisala, "ne ve in nikoli ne bo izvedel, s čim sem morala živeti. Kar se mi je zgodilo, ni mogoče povedati, nisem mogla povedati in ta skrivnost me razžira. Nisem oseba, ki odneha, nisem šibka oseba, sem močna, vedno želim pasti na noge in vedno želim zmagati. Toda tokrat se ne morem boriti, ker ne morem zmagati. Ne morem živeti naprej, pravzaprav se pretvarjam ..."

Mobilna ekipa, ki je preiskovala tragedijo, je izsledila nekaj video posnetkov s prizori nasilja, v katerih so nastopali štirje moški, od katerih sta bila dva takrat še mladoletna. Štiri mlade osebe naj bi telesno in duševno zlorabljali sedemnajstletnico. Nasilje je bilo povezano tudi z uporabo alkohola. Dekletu  naj bi ukazali, naj ostane negibna, niso se ustavili niti pred njeno izrecno zavrnitvijo. Kot poroča tožilstvo je jasno in nedvoumno pokazala, da tega ne želi z vsebino: "Nočem", "ne morem", "ubila se bom", "ne, prosim ... slabo se počutim".

Prav tako poteka preiskava tožilstva za tedaj mladoletnika, zoper dva druga osumljenca.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 08:46 24. Februar 2023.

    Kastrirajo naj jih še pred tem.

  • 08:40 24. Februar 2023.

    Karma je velika prasica. Zapornikom lepo razložiti kdo so nove golazni...edina pravična kazen bo to. Dekle naj ti bo mirna …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.