Množična zastrupitev na službeni božični večerji

Foto: Andrej Leban
Foto: Andrej Leban
Delodajalec podrobnosti ne želi razkriti.
Oglej si celoten članek

V podjetju Airbus Atlantic na zahodu Francije je po predbožični večerji zbolelo več kot 700 uslužbencev. Zaposleni, ki so se udeležili večerje, so kazali klinične znake zastrupitve s hrano, kot sta bruhanje ali driska, poroča francoska tiskovna agencija AFP.

Pristojni francoski organi, ki so v petek dogodek potrdili, niso navedli, kaj je bilo na jedilniku na večerji, ki je potekala prejšnji teden. So pa začeli preiskavo, da bi odkrili vir množične zastrupitve s hrano.

Airbus Atlantic, hčerinsko podjetje letalske in vesoljske skupine Airbus, zaposluje 15.000 ljudi v petih državah. Evropski konzorcij Airbus je sicer največji svetovni proizvajalec letal, ki zaposluje 134.000 ljudi.

rezultati Znano, kaj je bilo v "strupeni" vodi na Hrvaškem

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 14:26 23. December 2023.

    Bralci Žunal24 bruhajo, ko bermo novice o monarhiji in starletah!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.