Močna eksplozija v Divači

Foto: Andrej Leban
Foto: Andrej Leban
V Divači je danes nekaj minut pred 4. uro zjutraj odjeknila močna eksplozija pri bankomatu.
Oglej si celoten članek

Ob eksploziji se je sprožilo več alarmov, na mesto so bile takoj napotene policijske patrulje. Prvi podatki kažejo, da je bil razstreljen bankomat, pri čemer je bila poškodovana poslovalnica banke ter več vozil, parkiranih na bližnjem parkirišču.

Kriminalisti trenutno opravljajo ogled kraja eksplozije, so sporočili s koprske policijske uprave.

Vse, predvsem pa stanovalce Divače in okolice, policija poziva, da na interventno številko 113 ali na anonimni telefon policije 080 1200 sporočijo vse, kar so zaznali preteklo noč in bi lahko bilo povezano z eksplozijo. Predvsem prosijo za podatke o sumljivih osebah in vozilih, ki so jih morebiti opazili.

Slovenija Najprej v bankomat odvrgel bombo, nato še vlomil

Slovenija Na Petrolu razstrelili bankomat

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 09:39 16. April 2019.

    Aja, kamere so, ampak resolucija je preslaba, da bi se kaj videlo.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.