Morilec družinam žrtev pokazal sredinca

Foto: Reuters T. J. Lane Foto: Reuters T. J. Lane Foto: Reuters T. J. Lane Foto: Reuters T. J. Lane
Osemnjastletni T. J. Lane, ki je v šolski jedilnici ubil tri sovrstnike, je v sodni dvorani nosil majico z napisom "morilec", družinam svojih žrtev pa namenil obsceno kretnjo.
Oglej si celoten članek

Obnašanje T. J. Lana med izrekom sodbe je osupnilo sodno dvorano, prisotni so obnemeli, nekateri so zajokali. "Ta roka, ki je potegnila sprožilec in ubila vaše sinove, zdaj masturbira v spomin na to. Je** se vsi," je v sodni dvorani dejal mladenič.

Februarja lani je v šolski jedilnici v Chardonu ubil tri učence, še tri je ranil – eden je ostal paraplegik. Sodnik ga je obsodil na dosmrtni zapor brez možnosti pomilostitve. V času sojenja ni nikoli navedel vzroka, zakaj je streljal, nikoli ni pokazal obžalovanja, krivdo pa je priznal. Da je pač zloben človek, je bila vsa razlaga, ki jo je dal sodišču.

Zbrane v sodni dvorani je včeraj nagovorila morilčeva sestra, ki je bila priča streljanja. Dejala je, da ta človek ni njen brat, ki ga je ona poznala, družinam pa je izrazila sožalje.



Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.