Morilec: "Potrebujem takole dolg nož"

Foto: Žurnal24 Trgovcu je Dejanov pokazal, kako velik nož potrebuje. (Foto: The Sun)
Duševno bolni Bolgar je, preden je 60-letni Britanki odsekal glavo, v trgovini kupoval nož. "Potrebujem takole dolg nož," je rekel in z rokami pokazal, da želi meter dolg nož.
Oglej si celoten članek

Britanijo še vedno pretresa obglavljenje 60-letne Jennifer Mills-Westley. Britanko je prejšnji teden na španskih Tenerifih obglavil 28-letni Bolgar Dejan Valentinov Dejanov. Po umoru je z njeno glavo stekel na ulico in se drl, da je to njegov zaklad. Ženske pred umorom ni poznal.

Britanski The Sun pa je danes objavil fotografije, ki so jih dobili s pomočjo varnostne kamere v eni od trgovin v bližini umora. Iz posnetka je razvidno, da je Bolgar pred umorom prodajalce prosil za kakšen meter dolg nož. Ker ga niso imeli, se je odpravil naprej po nakupih.

Izpuščen iz psihiatrične bolnišnice
"Prišel je v trgovino in rekel, da mora nekoga ubiti in da potrebuje nož Povedal sem mu, da jih ne prodajam, in ga vrgel ven. Moški je imel sicer v žepu listek z napisom Jaz sem Bog. Ko sem izvedel, da je potem ubil žensko, nisem mogel verjeti. Ni se mi zdelo, da misli resno," je povedal trgovec in dodal, da je v šoku.

Dejanov naj bi sicer pogosto govoril z religijo povezane nesmisle, se pogovarjal z drevesi, kričal na turiste in zavijal v luno. Nedavno so ga izpustili iz psihiatrične bolnišnice. Sorodnike je imel tudi v Veliki Britnaniji, njegov oče in družina pa sta se mu odrekla.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.