Svet
7 ogledov

Morilec: "Potrebujem takole dolg nož"

Trgovcu je Dejanov pokazal, kako velik nož potrebuje. (Foto: The Sun) Žurnal24 main
Duševno bolni Bolgar je, preden je 60-letni Britanki odsekal glavo, v trgovini kupoval nož. "Potrebujem takole dolg nož," je rekel in z rokami pokazal, da želi meter dolg nož.

Britanijo še vedno pretresa obglavljenje 60-letne Jennifer Mills-Westley. Britanko je prejšnji teden na španskih Tenerifih obglavil 28-letni Bolgar Dejan Valentinov Dejanov. Po umoru je z njeno glavo stekel na ulico in se drl, da je to njegov zaklad. Ženske pred umorom ni poznal.

Britanski The Sun pa je danes objavil fotografije, ki so jih dobili s pomočjo varnostne kamere v eni od trgovin v bližini umora. Iz posnetka je razvidno, da je Bolgar pred umorom prodajalce prosil za kakšen meter dolg nož. Ker ga niso imeli, se je odpravil naprej po nakupih.

Izpuščen iz psihiatrične bolnišnice
"Prišel je v trgovino in rekel, da mora nekoga ubiti in da potrebuje nož Povedal sem mu, da jih ne prodajam, in ga vrgel ven. Moški je imel sicer v žepu listek z napisom Jaz sem Bog. Ko sem izvedel, da je potem ubil žensko, nisem mogel verjeti. Ni se mi zdelo, da misli resno," je povedal trgovec in dodal, da je v šoku.

Dejanov naj bi sicer pogosto govoril z religijo povezane nesmisle, se pogovarjal z drevesi, kričal na turiste in zavijal v luno. Nedavno so ga izpustili iz psihiatrične bolnišnice. Sorodnike je imel tudi v Veliki Britnaniji, njegov oče in družina pa sta se mu odrekla.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.