Moška pojedla sotrpina

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Štirje moški so več tednov tavali po sibirski divjini. Pustolovščino sta preživela le dva, ki naj bi, da bi preživela, morila.
Oglej si celoten članek

Odisejado po sibirski tajgi sta preživela le dva ruska lovca, ki sta umorila in pojedla vsaj enega od svojih dveh spremljevalcev. Obdukcija je pokazala, da so moškega do smrti pretepli in razrezali, poroča časnik Komsomolskaja Prawda, ki se sklicuje na pravosodne vire. Lovca so sedaj obtožili umora.

Moška, ki sta se avgusta odpravila na lov, so reševalci konec novembra 2012 našli v Sibirji. Na poti sta srečala dva kolega in skupaj so se v divjini izgubili. Med iskanjem so vojaki naleteli na ostanke lobanje in kosti, zato sta bila oblastem preživela moška takoj sumljiva. Kaj se je zgodilo s četrtim moškim, ni znano.

Rešena lovca sta najprej trdila, da sta jedla le zelišča. Med zaslišanjem pa sta pozneje priznala, da sta jedla tudi človeško meso. Žrtve pa menda nista ubila, ampak je umrla v nesreči. Četrti moški naj bi se od skupine ločil že prej.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.