Svet
22 ogledov

Moška pojedla sotrpina

Zahodna Sibirija, Rusija Žurnal24 main
Štirje moški so več tednov tavali po sibirski divjini. Pustolovščino sta preživela le dva, ki naj bi, da bi preživela, morila.

Odisejado po sibirski tajgi sta preživela le dva ruska lovca, ki sta umorila in pojedla vsaj enega od svojih dveh spremljevalcev. Obdukcija je pokazala, da so moškega do smrti pretepli in razrezali, poroča časnik Komsomolskaja Prawda, ki se sklicuje na pravosodne vire. Lovca so sedaj obtožili umora.

Moška, ki sta se avgusta odpravila na lov, so reševalci konec novembra 2012 našli v Sibirji. Na poti sta srečala dva kolega in skupaj so se v divjini izgubili. Med iskanjem so vojaki naleteli na ostanke lobanje in kosti, zato sta bila oblastem preživela moška takoj sumljiva. Kaj se je zgodilo s četrtim moškim, ni znano.

Rešena lovca sta najprej trdila, da sta jedla le zelišča. Med zaslišanjem pa sta pozneje priznala, da sta jedla tudi človeško meso. Žrtve pa menda nista ubila, ampak je umrla v nesreči. Četrti moški naj bi se od skupine ločil že prej.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.