Moški s konjsko glavo je spet tu!

Foto: Žurnal24 Tokrat se je moški pojavil v drugačni opravi. (Foto: Google)
Skrivnostni moški s konjsko glavo se je spet pojavil na ulicah škotskega Aberdeena.
Oglej si celoten članek

Google Street View je konec junija objavil fotografije moškega v vijoličastem puloverju in z masko v obliki konjske glave. Fotografija je obšla svet in postala hit. Moški, za katerega nihče ne ve, kdo je, pa se je spet pojavil na ulicah Aberdeena. Tokrat je bil oblečen v zeleni pulover, bil pa je v družbi nekega dekleta.

Pojavile so se različne teorije o tem, kdo moški sploh je. Nekateri menijo, da je moški član nekega javnega umetniškega združenja, drugi pa pravijo, da ne gre za isto osebo. Stefan Kleen iz Nemčije zatrjuje, da je moškega srečal na nekem festivalu. "Govoril je angleško, zato se z njim nismo veliko pogovarjali," je dejal. Nekateri pravijo, da so ga srečali v Norwichu in Cardiffu.

Blogerji pišejo, da je moški izgubil kar precej kilogramov od svojega prvega pojavljanja na Googlu. Očitno bo iskanje pravega moškega s konjsko glavo trajalo precej časa.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.