Svet
2 ogledov

Moški s konjsko glavo je spet tu!

Tokrat se je moški pojavil v drugačni opravi. (Foto: Google) Žurnal24 main
Skrivnostni moški s konjsko glavo se je spet pojavil na ulicah škotskega Aberdeena.

Google Street View je konec junija objavil fotografije moškega v vijoličastem puloverju in z masko v obliki konjske glave. Fotografija je obšla svet in postala hit. Moški, za katerega nihče ne ve, kdo je, pa se je spet pojavil na ulicah Aberdeena. Tokrat je bil oblečen v zeleni pulover, bil pa je v družbi nekega dekleta.

Pojavile so se različne teorije o tem, kdo moški sploh je. Nekateri menijo, da je moški član nekega javnega umetniškega združenja, drugi pa pravijo, da ne gre za isto osebo. Stefan Kleen iz Nemčije zatrjuje, da je moškega srečal na nekem festivalu. "Govoril je angleško, zato se z njim nismo veliko pogovarjali," je dejal. Nekateri pravijo, da so ga srečali v Norwichu in Cardiffu.

Blogerji pišejo, da je moški izgubil kar precej kilogramov od svojega prvega pojavljanja na Googlu. Očitno bo iskanje pravega moškega s konjsko glavo trajalo precej časa.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.