Moški z avtom v pešce, nastradal njegov dveletni sin

Foto: Profimedia
V Luksemburgu je prišlo do tragične nesreče; policija preiskuje, ali je šlo za namerno dejanje.
Oglej si celoten članek

Kot poročajo agencije, je moški včeraj v mestu Wiltz z avtomobilom zapeljal v skupino pešcev, pri tem pa je nastradal njegov dveletni sin. V nesreči so bili poškodovani še štirje ljudje, med drugim še en otrok, ki pa je dobil lažje poškodbe, je potrdilo tožilstvo.

Preiskovalci sumijo, da je v ozadju tragedije družinski prepir, med poškodovanimi je namreč tudi nekdanja partnerica storilca.

Kot so povedali očividci nesreče se je 47-letni moški namerno zaletel v skupino ljudi, ki so bili na prehodu za pešce. V skupini sta bili poleg ostalih pešcev dve materi z vozički.

Preiskava še poteka, storilec je v policijskem pridržanju. 

Dva mrtva Tragedija mladih fantov na Gorjanskem

Avto Kihnila in razbila tri avte

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 17:39 3. Januar 2019.

    Mesečno delam s polnim delovnim časom za več kot 7 $. Neprestano sem slišala, da mi drugi govorijo, koliko denarja …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.