Avto
3289 ogledov

Kihnila in razbila tri avte

Kihanje med vožnjo
Klic telesa je tokrat pustil konkretne posledice.

Hud napad kihanja je v nemški deželi Baden-Württemberg privedel do prometne nesreče, v kateri so bila popolnoma uničena tri vozila. 23-letnica, ki je morala močno kihniti, jo je sicer odnesla brez poškodb, poročanje portala Der Spiegel povzema STA.

Ženska je morala med vožnjo v četrtek zvečer tako močno kihniti, da je pomotoma zavila desno z vozišča in se zaletela v parkirano vozilo, je pojasnila policija v mestu Freiburg.

Ker pa je bil trk tako silovit, je parkiran avtomobil zletel v tretje vozilo. Vsi trije avtomobili so bili v nesreči popolnoma uničeni, nastalo škodo pa so ocenili na več kot 15 tisoč  evrov. Voznica je sicer ostala nepoškodovana.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 5
  • mph 10:18 30.december 2018.

    Khm, nobene poškodbe za žensko, ki je treščila v parkiran avto in ta je naredil totalko še par vozilom? Ne bi raje še enkrat preverili novičko? Da niste kje prepisali iz 1. aprilske številke kakšnega časopisa? Da so tri stoječa ...prikaži več vozila totalka in da povzročiteljici ni bilo nič, je vsekakor ena top izmišljotin do sedaj. Razen, kar sicer v članku ne piše, če so bila vsa ta vozila parkirana kje na vrhu kakšne pečine in jih je trkec pognal v globino.