Motoristi povzročili kaos pred mostom na otok Krk

Foto: HAK
Foto: HAK
Pred Krškim mostom je nastala dolga kolona vozil, ki jih je v vročini ustavila skupina jeznih motoristov.
Oglej si celoten članek

Hrvaški avtomoto klub (HAK) javlja o dolgih kolonah vozil, ki se valijo proti turističnim ciljem ob jadranski obali. Tako na mejnih prehodih kot na pred cestninskimi postajami na avtocestah. 

dražja cestnina S strešnim kovčkom dražja cestnina

Še posebej dolga kolona vozil se je zjutraj nabrala pred cestninsko postajo za Krški most, ki so jo na samosvoj način blokirali motoristi. Okoli 50 motoristov s področja Primorsko-goranske občine se je odločilo za nenavaden protest, saj so plačati mostnino v lipah in ne kunah. Kar je zaposlenim na cestninski postaji vzelo ogromno časa, da so denar prešteli. Motoristi so s protestom in zaustavitvijo prometa čez most na otok Krk od vlade zahtevali, da ukine plačevanje mostnine za vsa vozila.

Avto Evropski predlog: Cestnina naj se plačuje glede na ogljični odtis!

Foto: Profimedia Most na Krk Krški most na otok Krk

Ideja o ukinitvi mostnine na otok Krk za prebivalce Primorsko-goranske je sicer živa že nekaj časa, a oblast za zdaj o tem ne želi slišati.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 01:27 30. Junij 2019.

    Ali veš, kje najti žensko za eno noč? Pridite v >>> www.Sexcoss.Com

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.