Motorka se mu je zarila v ramo in vrat

Foto: Youtube James Valentine motorna žaga nesreča Foto: Youtube James Valentine motorna žaga nesreča
21-letni delavec se je ponesrečil z motorno žago, ki je pristala v njegovi rami in vratu.
Oglej si celoten članek

Obrezovalec dreves James Valentine iz Pensilvanije je lahko srečen, da je živ. Med obrezovanjem drevja se mu je namreč motorna žaga nekaj centimetrov globoko zarila v ramo in vrat. Z žago v telesu so ga tudi pripeljali v bolnišnico.

"Gre za nenavadno nesrečo, ki bi se lahko pripetila komurkoli. Ko je kri brizgala, je bilo noro," je povedal Valentine po tem, ko so ga oskrbeli.

Nesreča se je zgodila med običajnim delom na drevesih. V nekem trenutku je žaga poskočila nazaj in zarezala v njegovo telo. Delavci so nesrečneža spustili z drevesa, mu odstranili žago, rezilo pa pustili v telesu, da ne bi izgubil še več krvi. Nato so ga odpeljali v bolnišnico, kjer so ga takoj operirali.

"Bil je zelo razburjen, a ni bil v smrtni nevarnosti. Dobro se je držal, ni jokal in ni izgubil samonadzora," so povedali zdravniki. Na srečo je rezilo zgrešilo vse vitalne dele in je poškodovalo le ramenske mišice. Zdravniki pričakujejo, da bo popolnoma okreval.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.