Svet
62 ogledov

Motorka se mu je zarila v ramo in vrat

James Valentine motorna žaga nesreča
1/2
Youtube
21-letni delavec se je ponesrečil z motorno žago, ki je pristala v njegovi rami in vratu.

Obrezovalec dreves James Valentine iz Pensilvanije je lahko srečen, da je živ. Med obrezovanjem drevja se mu je namreč motorna žaga nekaj centimetrov globoko zarila v ramo in vrat. Z žago v telesu so ga tudi pripeljali v bolnišnico.

"Gre za nenavadno nesrečo, ki bi se lahko pripetila komurkoli. Ko je kri brizgala, je bilo noro," je povedal Valentine po tem, ko so ga oskrbeli.

Nesreča se je zgodila med običajnim delom na drevesih. V nekem trenutku je žaga poskočila nazaj in zarezala v njegovo telo. Delavci so nesrečneža spustili z drevesa, mu odstranili žago, rezilo pa pustili v telesu, da ne bi izgubil še več krvi. Nato so ga odpeljali v bolnišnico, kjer so ga takoj operirali.

"Bil je zelo razburjen, a ni bil v smrtni nevarnosti. Dobro se je držal, ni jokal in ni izgubil samonadzora," so povedali zdravniki. Na srečo je rezilo zgrešilo vse vitalne dele in je poškodovalo le ramenske mišice. Zdravniki pričakujejo, da bo popolnoma okreval.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.