Znano, kdo je ženska, ki so jo pred blokom našli mrtvo in zavito v preprogo

Foto: 24sata
Foto: 24sata
Šestnajstletnica, ki so jo v Zagrebu v jutranjih urah v soboto našli mrtvo, je bila zavita v preprogo in odvržena v klet v stanovanjski stavbi.
Oglej si celoten članek

Po neuradnih informacijah naj bi bil osumljenec za smrt mladoletnice 30-letni moški, ki je bil z njo v času njene smrti. Točnega vzroka za smrt mladoletnice policisti sicer še ne poznajo, je pa znano, da sta z osumljenim v istem stanovanju navadno skupaj jemala droge. 30-letnik trdi, da naj bi v času njene smrti za kratko odšel iz stanovanja, ko se je vrnil, pa naj bi bilo dekle že mrtvo. Nejasno ostaja, ali jo je v preprogo zavil kar sam ali mu je pri dejanju kdo pomagal. 

Sosedje pa pravijo, da se je za njihovo zgradbo vsak dan zbirala "sumljiva" družba, vonjali so marihuano, večkrat so našli uporabljene igle. Strokovnjaki so pojasnili, da je način, kako so odvrgli njeno truplo, za narkomane precej pogost.

Preprodaja Redno je prihajal na osnovno šolo in učencem prodajal drogo

Foto: 24sata Zagreb umor

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 13:54 17. Februar 2020.

    Prekleta banda drogeraška... strpat vse v samico dokler jih ne sreča pamet in to ob plesnivem kruhu in kapnici.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.