Mubarak odklanja hrano

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Mubarak je depresiven, shujšan in odklanja hrano. Kritiki: želi se le izognti sojenju, predvidenemu za prihodnji teden.
Oglej si celoten članek

Nekdanji egiptovski predsednik Hosni Mubarak je šibkega zdravja in odklanja hrano, poroča egiptovska nacionalna tiskovna agencija MENA. Namestnik zdravstvenega ministra Abdel Hamid Abaza je povedal, da trpi za depresijo, vendar je njegovo zdravstveno stanje stabilno. "Popolnoma odklanja hrano in spije le nekaj soka, zato je shujšal in je šibak," je dejal za agencijo.

Kritiki vidijo njegovo zdravstveno stanje kot poskus, da bi se izognil sojenju, predvidenemu za prihodnji teden. Obtožnica ga bremeni korupcije in naročila poboja civilistov v februarskih protestih, v katerih je umrlo več kot 840 ljudi.

Zadnje od številnih poročil o njegovem zdravstvenem stanju govori o tem, da bodo zdravniki v prihodnjih urah odločili, ali bodo začeli z umetnim hranjenjem, je povedal Asem Azam, namestnik vodje bolnišnice v Šarm el Šejku, kjer je Mubarak nastanjen od svojega padca z oblasti februarja letos.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.