München: Streljanje na železniški postaji

Foto: Profimedia
Iz Münchna poročajo o streljanju na tamkajšnji železniški postaji.
Oglej si celoten članek

Ranjenih je več ljudi, je sporočila tamkajšnja policija. Najhuje jo je skupila 26-letna policistka, ki je v življenjski nevarnosti.

Na železniški postaji naj bi prišlo do spora med potniki na vlaku. Ko so policisti prišli na kraj, jih je osumljenec poskušal potisniti na tire, nato pa mu je uspelo zgrabiti policistkino pištolo. Policistko je ustrelil v glavo.

V streljanju sta bila ranjena še dva mimoidoča, ki bosta morala noč preživeti v bolnišnici. Policija je streljala na napadalca in ga ranila.

Po besedah očividcev je odjeknilo pet strelov. 

Foto: Profimedia napad München

Moškega so pridržali. Policija dogodka ne obravnava kot teroristično dejanje. Tiskovni predstavnik policije je dejal, da je bil motiv za napad osebne narave in da ne gre za politično ali versko ozadje. 

Potnike so evakuirali, območje okoli železniške postaje pa zaprli. Nad območjem kroži helikopter. Nevarnosti ni več. 

Foto: Profimedia napad München

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 8

  • 00:11 15. Junij 2017.

    ena sama ljubezen dehti iz tega dogodka...

  • 23:40 13. Junij 2017.

    Vsak dan je bolj jasno, da EU temelji na propadli multi kulti ideologiji, ki jo bo zlepa ali zgrda moral …

  • 17:06 13. Junij 2017.

    Remove kebab.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.