Svet
61 ogledov

München: Streljanje na železniški postaji

napad München
Iz Münchna poročajo o streljanju na tamkajšnji železniški postaji.

Ranjenih je več ljudi, je sporočila tamkajšnja policija. Najhuje jo je skupila 26-letna policistka, ki je v življenjski nevarnosti.

Na železniški postaji naj bi prišlo do spora med potniki na vlaku. Ko so policisti prišli na kraj, jih je osumljenec poskušal potisniti na tire, nato pa mu je uspelo zgrabiti policistkino pištolo. Policistko je ustrelil v glavo.

V streljanju sta bila ranjena še dva mimoidoča, ki bosta morala noč preživeti v bolnišnici. Policija je streljala na napadalca in ga ranila.

Po besedah očividcev je odjeknilo pet strelov. 

napad München | Avtor: Profimedia Profimedia

Moškega so pridržali. Policija dogodka ne obravnava kot teroristično dejanje. Tiskovni predstavnik policije je dejal, da je bil motiv za napad osebne narave in da ne gre za politično ali versko ozadje. 

Potnike so evakuirali, območje okoli železniške postaje pa zaprli. Nad območjem kroži helikopter. Nevarnosti ni več. 

napad München | Avtor: Profimedia Profimedia

Komentarjev 8
  • Franjo Erman 00:11 15.junij 2017.

    ena sama ljubezen dehti iz tega dogodka...

  • MajaB 23:40 13.junij 2017.

    Vsak dan je bolj jasno, da EU temelji na propadli multi kulti ideologiji, ki jo bo zlepa ali zgrda moral zamenjati novi nacionalizem, ki bo bruseljski diktat zamenjal s suverenim odločanjem ljudstva, krivdo in depresijo s ponosom in radostjo, in ...prikaži več utopično sanjarjenje o reševanju celega sveta z gradnjo boljše prihodnosti za lasten narod.

  • jozicamurn 17:06 13.junij 2017.

    Remove kebab.